Maak kennis met het Halmaheiraplein

Open Dag op woensdag 2 februari 2022 (14:30 - 20:00 uur)

Nu al meer zien van onze school? Heb je al eens op ons YouTube kanaal gekeken? Met verschillende video's laten we je van alles over onze school zien!

Willen jij of je ouders persoonlijk contact? Neem dan contact op met de teamleider van onze brugklassen, mevrouw I. van Hoften.

Kennismaking

Op 16 februari 2022 zijn er van 14:00 tot 16:00 uur kennismakingslessen op het Halmaheiraplein. De kennismakingslessen op 8 december 2021 zitten al vol. Tijdens deze lessen maak je kennis met de school, enkele vakken en sommige leraren. Hierbij kun je ook gelijk de sfeer bij ons op school proeven. Lijkt dit jou leuk, dan kun je je nu via het onderstaande formulier inschrijven voor deze kennismakingslessen. Vul jouw gegevens in, zet een vinkje bij Kennismakinglessen en klik op verzenden. Tot dan!

Aanmelding voor kennismaking

Naam ouder/verzorger

Naam basisschool

Kies 1 optie voor de kennismakingslessen:


Groep 9

Groep 9 is bedoeld voor leerlingen die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken en het leuk vinden om andere dingen te leren dan anders. Je krijgt een aantal middagen les op het Halmaheiraplein. Dat zijn geen standaardlessen, maar modules, die soms wel en soms niet met een vak op de middelbare school te maken hebben. Voordelen voor jou: je leert nieuwe dingen, je leert nieuwe kinderen kennen en je leert onze school al een beetje kennen. Opgeven kan aan het begin van het schooljaar via jouw meester of juf van groep 8. Tussentijdse instroom is helaas niet mogelijk.

Instroom vmbo-tl/gl/mavo 4 naar havo 4

De informatiebijeenkomst 2022 voor leerlingen vmbo-tl/vmbo-gl/mavo 4, die willen instromen/doorstromen naar havo 4 wordt nog gepland. Deze bijeenkomst is bestemd voor leerlingen, die erover denken om naar havo 4 door te stromen en voor de decanen/mentoren. Ook belangstellende ouders zijn welkom. De aanmelding voor de leerlingen verloopt via de eigen decaan vmbo/mavo.