Kom kennismaken!

Vragen?

Willen jij of je ouders meer weten over onze school? Voor persoonlijk contact kun je mailen met de teamleiders van onze brugklassen, mevrouw De Vries en de heer Van Dijken. 


Email: mdevries@insulacollege.nl en fvandijken@insulacollege.nl

Groep 9

Groep 9 is bedoeld voor leerlingen die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken en het leuk vinden om andere dingen te leren dan anders. Je krijgt een aantal middagen les op het Halmaheiraplein. Dat zijn geen standaardlessen, maar modules, die soms wel en soms niet met een vak op de middelbare school te maken hebben. Voordelen voor jou: je leert nieuwe dingen, je leert nieuwe kinderen kennen en je leert onze school al een beetje kennen. Opgeven kan aan het begin van het schooljaar via jouw meester of juf van groep 8. Tussentijdse instroom is helaas niet mogelijk.

Kennismakingslessen

Helaas zijn de kennismakingslessen voor dit schooljaar alweer voorbij.

Instroom vmbo-tl/mavo 4 naar havo 4

De informatiebijeenkomst 2020 voor leerlingen vmbo-tl/mavo 4, die willen instromen/doorstromen naar havo 4 is gepland op donderdag 30 januari 2020 in de aula. (inloop vanaf 14:00 uur; 14:30 - ca. 16:00 uur). Deze middag is bestemd voor leerlingen, die erover denken om naar havo 4 door te stromen en voor de decanen/mentoren. Ook belangstellende ouders zijn welkom. De aanmelding voor de leerlingen verloopt via de eigen decaan vmbo/mavo.