Kom kennismaken!

Open dag - 22 januari

Ervaar tijdens onze Open Dag de sfeer op onze scholen, ontdek de verschillende vakken en maak kennis met onze leuke docenten en leerlingen!


De Open Dag van het Halmaheiraplein is op: 22 januari 2020 (14.30 - 20.00 uur).

Groep 9

Bij Groep 9 zit je tussen groep 8 en de brugklas in. Je krijgt een aantal middagen les op de middelbare school. Dat zijn geen standaardlessen, maar modules, die soms wel en soms niet met een vak op de middelbare school te maken hebben. Voordelen voor jou: je leert nieuwe dingen, je leert nieuwe kinderen kennen en je leert de middelbare school al een beetje kennen. Via jouw meester of juf van groep 8 kun je je opgeven.

Kennismakingslessen

Vind je het leuk om een paar echte lessen bij te wonen en de sfeer te ervaren op onze school? Meld je dan hier aan voor een kennismakingsles op 6 november, 4 december of 12 februari.

Vragen?

Willen jij of je ouders meer weten over onze school? Voor persoonlijk contact kun je bellen of mailen met de teamleiders van onze brugklassen, mevrouw De Vries en de heer Van Dijken. 


Telefoon: 078-8905400

Email: mdevries@insulacollege.nl en fvandijken@insulacollege.nl

Instroom vmbo-tl/mavo 4 naar havo 4

De informatiebijeenkomst 2019 voor leerlingen vmbo-tl/mavo 4, die willen instromen/doorstromen naar havo 4 is afgelopen januari geweest. De aanmelding verloopt via de eigen decaan vmbo/mavo.