Open Dag op 2 februari 2022 Inschrijving geopend!

Op woensdag 2 februari 2022 is de Open Dag van het Halmaheiraplein van 14:30 tot 20:00 uur. Op deze dag ben je van harte welkom om fysiek een kijkje te nemen in de school. Je kunt al je vragen stellen, de sfeer van de school proeven, lesboeken inkijken en leraren ontmoeten. Het wordt een hele gezellige dag dus kom vooral langs.

Schrijf je hier in (in verband met de Corona maatregelen zijn er tijdsloten) voor de Open Dag op woensdag 2 februari 2022.

Vanwege de maatregelen omtrent corona mogen ouders niet het schoolgebouw in. Er vindt voor hen (overdekt) een vervangend programma plaats op het achterplein van de school.

Welkom op het Halmaheiraplein!

Op het Insula College locatie Halmaheiraplein wordt lesgegeven op havo en vwo niveau. Op onze school krijg je de ruimte om je talenten en interesses verder te ontwikkelen. Er is bij ons bijzondere aandacht voor verdieping en ontwikkeling op het gebied van internationalisering, sport, kunst, cultuur en techniek. Je kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor sport- of kunstklassen. We dagen je uit om actief te zijn binnen én buiten de school.

Bekijk hier onze video!

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

“Op het Halma kun je alle kanten op!”