Open Dag op 2 februari 2022

Op woensdag 2 februari 2022 is de Open Dag van het Halmaheraplein van 14:30 tot 20:00 uur. Op deze dag ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in de school. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Op deze dag kun je al je vragen stellen, de sfeer van de school proeven, lesboeken inkijken en leraren ontmoeten. Het wordt dus een hele gezellige dag dus kom vooral langs. Tot 2 februari!

Kijk ook op de pagina Kennismaken voor verdere informatie.

Een aanmelding voor de kennismakingslessen op 8 december 2021 is helaas niet meer mogelijk, want deze lessen zitten al vol. Aanmelding is nog wel mogelijk voor de kennismakingslessen op 16 februari 2022.

Welkom op het Halmaheiraplein!

Op het Insula College locatie Halmaheiraplein wordt lesgegeven op havo en vwo niveau. Op onze school krijg je de ruimte om je talenten en interesses verder te ontwikkelen. Er is bij ons bijzondere aandacht voor verdieping en ontwikkeling op het gebied van internationalisering, sport, kunst, cultuur en techniek. Je kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor sport- of kunstklassen. We dagen je uit om actief te zijn binnen én buiten de school.

Bekijk hier onze video!

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

“Op het Halma kun je alle kanten op!”